Novosti - početna stranica > Pedagoški kutak > OTVORENI SAT ZA UČENIKE I RODITELJE u šk. god. 2013./2014. - verzija za ispis

 

Poštovani roditelji,
ukoliko Vaše dijete ima bilo kakav problem, obratite se razredni-ci/ku, predmetnim profesorima, Pedagoginji ili Ravnateljici. Molimo Vas da dolazite na informacije redovito, jer samo kontinuiranim praćenjem uspješnosti može se spriječiti školski neuspjeh.

Razrednik i predmetni profesor određuje termin za informacije i u to vrijeme možete obaviti razgovor. Pogledajte Otvoreni sat za roditelje niže na ovoj stranici.

OTVORENI SAT KOD RAVNATELJICE
RAVNATELJICA 
Božica Šarić, dip.ped.
SRIJEDA od 13:00 do 15:00 sati (uz prethodnu telefonsku najavu, tel: O49 221 174)
OTVORENI SAT KOD PEDAGOGINJE
PEDAGOGINJA 
Martina Jenik, mag. ped.
ČETVRTKOM  od 14:00 do 15:00 sati  / UTORKOM 10:00 - 11:00

PRAVILNIK O NAČINIMA, POSTUPCIMA I ELEMENTIMA VREDNOVANJA UČENIKA U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI (Narodne novine, broj 87/08., 86/09., 92/10. i 105/10.-ispr.)

PRAVA I OBVEZE RODITELJA (Čl. 14.)

  1. Roditelj ima pravo znati elemente ocjenjivanja, kao i načine i postupke vrednovanja za svaki nastavni predmet.
  2. O načinima i postupcima vrednovanja i ocjenjivanja roditelje informira razrednik na roditejskim sastancima i individualnim informativnim razgovorima.
  3. Roditelj je dužan redovito dolaziti na roditeljske sastanke i individualne informativne razgovore s razrednikom.
  4. Roditelj ima pravo uvida u pisane i druge radove i ocjene djeteta na organiziranim individualnim informativnim razgovorima s razrednikom.
  5. Roditelj ima pravo od razrednika zatražiti individualni informativni razgovor s predmetnim nastavnikom.
  6. Roditelj ima pravo izvijestiti ravnatelja ako mu razrednik ili predmetni učitelj/nastavnik odbija dati pravodobne i potrebne obavijesti o uspjehu njegovoga djeteta.
  7. Roditelj/i ima/imaju pravo na pisane i usmene predstavke (primjedbe, komentare i sugestije) o vrednovanju učenika koje podnosi/e ravnatelju i/ili vijeću roditelja.
  8. U posljednjem tjednu prije završetka nastavne godine ne organiziraju se roditeljski sastanci i individualni informativni razgovori.

 

Otvoreni sat za učenike i roditelje u šk. god. 2013./2014. - klikni ovdje