Božićni sajam 2014.

Raznolika ponuda učeničkih zadruga i udruga

bozicni-sajamU organizaciji Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društva Naša djeca Zabok, u petak 12. prosinca 2014. u predvorju Grada Zaboka održan je tradicionalno 4. Božićni sajam koji je naglasak stavio na predstavljanje odgojno-obrazovnih ustanova i udruga koje se bave kreativnim radom s djecom i mladima.

Na sajmu su se predstavili Srednja škola Zabok, Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok, Odgojni dom Bedekovčina i organizatori Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društvo Naša djeca Zabok.

Učenička zadruga Plavi trnac iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ponudila je novu kolekciju torba, modnih dodataka, blokića i sl. proizvoda. Raznolika ponuda je bila i na stolu učeničke zadruge Sova iz Odgojnog doma Bedekovčina. I na ostalim štandovima se moglo razgledati, nabaviti, ali i dobiti puno novih kreativnih ideja kako napraviti originalne ukrase za bor, čestitke, poklone za Božić, te modne dodatke.

ŠUDIGO Zabok je za djecu predškolske i mlađe školske dobi organizirao kreativnu božićnu radionicu izrade sobova, organizirano je veselo fotografiranje, a posjetio nas je i Djed Mraz. Zabočki mališani, dječji zbor DND-a i zbor Gimnazije AGM svojim nastupom sve prisutne uveli su u predblagdansko božićno raspoloženje.

ŠUDIGO Zabok organizira božićni sajam i u prostoru škole, 22. prosinca 2014. u vremenu od 10 do 14 sati.

 

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: