Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Božićni sajam u Zaboku

kDana 13. prosinca 2013. godine u prostorima ZIVT-ove zgrade održan je Božićni sajam u organizaciji Društva naša djeca Zabok i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Volim Božić i božićne ukrase

Toplina, razigranost i dobre vibracije ispunjavale su prostor Zivta, a osmijeh, ljubav i zadovoljstvo uljepšale su mnoga lica na ovogodišnjem Božićnom sajmu.

Kod samog ulaska na sajam osjetila sam Božićni duh. Od melodija koje su pridonosile ugođaju, sve do desetaka izlagača zabočkih škola,vrtića i DND-a. Svaki je kutak imao posebnu čar, a izbor je bio prevelik (kao i svake godine) pa sam se na iste štandove vraćala par puta. Iz širokog asortimana, izdvojila bih štand našeg ŠUDIGO-a, koji je imao posebnu notu Božića. Ovdje ste mogli kupiti nakit, torbe, marame, magnete, svijećnjake, blokove svih veličina i dizajna… Mislim da se velika pažnja posvetila i samom aranžiranju štanda. Svježi bor, na kojem su bile obješene dekoracije, odisao je i svojom ljepotom i mirisom.

Veliki broj ljudi bio je oduševljen i božićnim kolačićima koji su im, uvjerena sam, bili odličana poslastica. Napomenula bih, kako su velik dio posjetitelja bila djeca, za koje smo pripremili božićne radionice. Radoznalost i sreća na njihovim licima ispunjavala su naša srca. Ne smijem izostaviti ni djeda Božićnjaka, kod kojeg je bilo najviše gužve. Fotografiranje i podjela bombona uvelike su doprinjela ovogodišnjem sajmu.

Ovakom se sajmu osobnom nadam i iduće godine!

Marta Čaržavec, 4.d

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: