Građanska akcija Naš doprinos zajednici

Besplatne radionice informatičke pismenosti za osobe treće životne dobi

Plakat JSUZZ finalno webDana 25. veljače u Gradskoj knjižnici K.Š. Gjalski u Zaboku u 18 sati Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću održat će predstavljanje građanske akcije Još smo uvijek željni znanja.

U okviru građanske akcije Naš doprinos zajednici Škola za umjetnost dizajn, grafiku i odjeću Zabok provodi besplatne radionice informatičke pismenosti za osobe treće životne dobi Još smo uvijek željni znanja s idejom podržavanja međugeneracijske solidarnosti, koja je prepoznata kao značajna za lokalnu zajednicu te financijski podržana. Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva ovu građansku akciju provodi na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Cilj akcije je senzibilizacija mladih i cjelokupne lokalne zajednice za potrebu stvaranja kvalitetnijeg životnog ozračja pripadnika treće životne dobi u interakciji s mladima te obogaćivanje načina života osoba treće životne dobi novim znanjima i vještinama putem informatičkog opismenjavanja. Sve predviđene aktivnosti planirane su u periodu od siječnja do ožujka 2016. godine.

Planiraju se provesti tri akcijske informatičke radionice na kojima će sudjelovati sveukupno 25 osoba starije životne dobi u suradnji s mladim volonterima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Radionice će se održati od 17. do 19. ožujka u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeći Zabok. U subotu 19. ožujka predviđena je svečana podjela potvrda za sudionike, zajedničko druženje i osvježenje.

Pozivamo sve zainteresirane da u četvrtak, 25. veljače u 18 sati dođu u Gradsku knjižnicu K.Š. Gjalski Zabok na predstavljanje ove građanske akcije.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: