Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Izloži se u kinu Galerija i MSU-u

Izađi iz ladice – izloži se!

Poziv mladim neafirmiranim dvodimenzionalnim umjetnicima iz sjeverozapadne Hrvatske

SONY DSCSuperjunaci, James Bond, slapstick komedija i filmski plakat za vestern nove su teme na koje se mogu prijaviti mladi neafirmirani umjenici i budući umjetnici od 15 do 25 godina iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske – Varaždinske županije, Međimurske županije, Krapinsko-zagorske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji se bave slikarstvom, fotografijom, crtanjem, ilustracijama, fotomanipulacijom ili bilo kojim drugim vidom dvodiomenzionalnog vizualnog izražavanja koji se može uokviriti i staviti na zid.

Naime, u tijeku je drugi natječaj MUGI koji organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA iz Varaždina u suradnji s Gradom Varaždinom, Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb i Galerijskim centrom Varaždin, a u sklopu kina Galerije u Varaždinu koje vodi Filmsko-kreativni studio VANIMA.

Prijaviti se može i više autora pod zajedničkim imenom – autorski tim, a svaki autor/autorski tim mora/mora prijaviti 5 do 10 radova na jednu od ponuđenih tema. Nagrada najboljima je izložba u kinu Galerija na jesen, a glavna nagrada izlaganje u MSU-u Zagreb.

Natječaj je otvoren do 1. srpnja 2014. godine, a o onima koji će visjeti u predvorju kina Galerija, te naknadno u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, odlučit će selektori Nada Beroš, povjesničarka umjetnosti, muzejska savjetnica Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb, Darko Sačić, akademski slikar, voditelj Odsjeka za kulturu, sport i tehničku kulturu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Varaždina i Ivan Mesek, akademski slikar, ravnatelj Galerijskog centra Varaždin. Zato – izađi iz ladice, izloži se!

Detalji natječaja na: http://www.kino-galerija.hr/mugi

MUGI detalji za preuzimanje

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: