Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Božica Šarić

Zaposlenici -> Božica Šarić

Božica ŠariæZavršivši studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu kratko vrijeme radi u dječjem vrtiću Bukovac u Zagrebu, a potom nekoliko godina u osnovnoj školi Legrad.
Od 1992. radi u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok kao stručna suradnica pedagoginja sve do 2008. kada preuzima dužnost ravnateljice Škole.

Završila je edukaciju NLP-a, edukaciju za savjetnika iz područja integrativne gestalt psihoterapije, a trenutno je u edukaciji grupne Supervizije u organizaciji AZOIO.
Više godina član je Državnog povjerenstva za provedbu smotre projekata iz Nacionalnih programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u području srednjoškolskog obrazovanja RH. Niz godina bavi se pedagoškim stručnim radom, aktivno sudjeluje u pedagoškim istraživanjima i različitim projektima kao voditeljica ili suvoditeljica (Pisa, Zdravlje – moj odabir, Ljudi -sendviči, Mala škola roditeljstva, Integrirani kurikulum, Učenje učenja, Afirmativno korištenje slobodnog vremena,
Šutnja nije zlato).

Stalna je suradnica  MZOIŠ, AZOIO, ASOOO te Obrtničke komore KZŽ, HZZZ KZŽ i sl.

Povremeno piše i objavljuje pedagoške članke u Školskim novinama, Zrnu te Godišnjaku stručnih suradnika – pedagoga KZŽ čija je i urednica (2004). Surađuje i uključuje se u rad mnogih  udruga (Cesi, Pragma, Plavi telefon), a suosnivačica je udruga Rebus i Cedar koje djeluju u području – edukacija, savjetovanja i osobnog razvoja.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: