Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Obavijest učenicima završnih razreda

Raspored obrane završnog rada

Dragi naši maturanti! Brojimo vaše zadnje dane provedene u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i želimo da svi uspješno odradite sve potrebne korake do svog cilja, a to je završetak srednjoškolskog obrazovanja i stjecanje kvalifikacije za određeno zanimanje!

Svi vi kojima su u petak 29. 6. 2020. zadnji dan nastave, na sjednici razrednog vijeća utvrđene sve pozitivne ocjene na kraju nastavne godine i ako je vaš mentor prihvatio elaborat završnog rada, pristupit ćete obrani završnog rada 1., 2., ili 3. lipnja 2020. prema navedenom rasporedu koji je istaknut na našoj službenoj platformi Loomen.(https://loomen.carnet.hr/course/view.php?id=7488)

Na obranu dolazite u točno zakazano vrijeme u Školu ili se priključujete virtualno na dogovorenu platformu.

Kako još uvijek radimo u specifičnim uvjetima, učenici Odjevnog dizajna koji dolaze u Školu te učenici Glazbenog razrednog odjela koji će svoje završne koncerte održati u Gradskoj galeriji Zabok molim da slijede protokole i poštuju sve dogovorene preventivne mjere.

Učenici koji obranu završnog rada obavljaju putem dogovorenih platformi ( Cisco Webex, MS Teams) također se pridržavaju dogovorenih Protokola. Ukoliko se dogodi da dođe do nepredviđenih tehničkih poteškoća javljate se obavezno svome mentoru. Svi učenici koji su prijavili da nemaju sigurne tehničke uvjete za online Obranu dolaze u Školu prema već unaprijed dogovorenim vremenskim terminima.

Želim vam svima uspješnu Obranu završnog rada!

Vaša ravnateljica!

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: