Prezentacija projekta

Vizualni identitet Tjedna kajkavske kulture

U ponedjeljak 15. lipnja 2015. godine, u prostorijama Gradske vijećnice, održana je prezentacija projekta Vizualni identitet – Tjedan kajkavske kulture. Projekt je provela Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Krapine i Gradom Krapinom.

Ciljem projekta je stvaranje vizualnog identiteta Tjedna kajkavske kulture koji se ove godine održava od 5. do 12. rujna. U sklopu Tjedna Grad Krapina obilježava i jubilarnu 50. obljetnicu održavanja Festivala kajkavskih popevki koji je jedan od najdugovječnijih i najznačajnijih festivala u Hrvatskoj.

Prezentaciji su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Drago Kozina, direktorica Turističke zajednice grada Krapine Nedjeljka Vodolšak, ravnateljica Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok Božica Šarić i Viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Grada Krapine Ivana Ferk Pavić. Prezentaciju su održali učenici – članovi tima – Gordana Vdović, Ljiljana Ciglenečki i Matija Sačer uz pomoć profesora Nikole Sinkovića pred novinarima Mreže TV, Radija Hrvatsko Zagorje, Radija Kaj i Glasa Zagorja.

 

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Školska knjižnica:
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Arhiva – klikni: