Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Projekt Lumen

Tabla Lumen znači spremnost Škole na posebnu pažnju i skrb prema nadarenoj djeci

19. travnja 2018. godine u Multimedijskom centru u Zaboku održan je stručni skup za odgojno-obrazovne djelatnike na temu Darovita djeca – kako ih razumjeti i odgajati.

Na skupu se okupio velik broj odgojno-obrazovnih djelatnika iz dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola KZŽ, koje je na samom početku pozdravila zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, koja je naglasila kako i darovita djeca imaju posebne odgojno-obrazovne potrebe te da rad s darovitom djecom treba postati standard.

– On je još uvijek nažalost nadstandard, no Krapinsko-zagorska županija kao osnivač 30 osnovnih i 9 srednjih škola vodi izuzetnu brigu o tom nadstandardu – kako za djecu s teškoćama u razvoju, tako i za darovitu djecu – istaknula je zamjenica župana Jasna Petek.

Ovom prilikom zamjenica župana ravnateljima i predstavnicima škola koji su uključeni u projekt Lumen uručila je prigodne ploče koje naglašavaju njihovu posvećenost i skrb za darovite učenike.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok jedna je od partnerskih škola u projektu Lumen koji je odobren na natječaju Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini u okviru OP Učinkoviti ljudski potencijali (ugovor UP.03.2.2.02.0111) Europskog socijalnog fonda.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: