Projekti

Partnerstvo za razvoj

masterint from sabina mikelic on Vimeo.

Za projekt Partnerstva i mogućnosti snimljen promo film u produkciji  Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću  Zabok

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Krapina provela je projekt Partnerstva i mogućnosti. Aktivnosti koje su se provodile odnosile su se na jačanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje te viši stupanj realizacije zacrtanih ciljeva politike zapošljavanja na području Krapinsko-zagorske županije. Projekt je u završnoj  fazu i trajao je do  16. veljače 2016. godine te je u Termama Tuhelj 11. veljače 2016. godine upriličen Dan otvorenih vrata.

Nakon pozdravnih i uvodnih riječi predsjednice Mirjane Jurman, prisutnima se obratio zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek koji je istaknuo važnost rada Partnerskog vijeća za tržište rada KZŽ i samog partnerskog pristupa.

U nastavku skupštine prezentirano je i usvojeno Izvješće o radu za 2015. godinu i Plan rada za 2016. godinu, a na konferenciji su prezentirane i sve aktivnosti provedene u sklopu projekta Partnerstva i mogućnosti kao što su: izrada jedinstvenog on-line modula za izvještavanje o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije, radionice stručnjaka za strateško planiranje u cilju podizanja svijesti o važnosti planiranja te postizanju uspjeha na regionalnog/lokalnoj razini, izrađen vodič za izvještavanje putem on-line modula kao i vodič za interni plan rada i interno izvještavanje s pripadajućim obrascima za upravljački odbor Partnerskog vijeća, radionice timskog rada, medijske komunikacije i radionice upravljanja projektnim ciklusom. Od promotivnih aktivnosti provodile su se radijske emisije, novinski članci i Dan otvorenih vrata na kojima je predstavljen promotivni film u produkciji učenika Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i profesorice Sabine Mikelić. 

Upravo opremom koja je nabavljena preko EU fondova, za produkciju i post produkciju Škola ima mogućnosti baviti se i ovakvim aktivnostima. Zanimanja koja se vezuju za izradu promo filmova odnose se na Medijske tehničare koje Škola upisuje svake godine po jedan razredni odjel.

U projektu Partnerstva i mogućnosti  kroz različite oblike aktivnosti bila je  uključena i ravnateljica škole Božica Šarić te profesorice Valentina Đurek, Marina Buhin Kanceljak i Ruža Leskovar. 

U više je navrata istaknuta važnost lokalnih partnerstava koja su pokretač lokalnog razvoja, a naglašena je i važnost sustavnog ulaganja u razvoj ljudskih potencijala i povezivanje svih sektora kako bi se što učinkovitije i brže odgovorilo na potrebe tržišta rada. Ovo je najbolji primjer kako škole mogu biti uključene u različite partnerske aktivnosti.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

iban HR5623900011100019312

Google Translate
Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: