Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Unlimited

Verificirani programi za osobe s invaliditetom

unlimited01unlimited02 Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok – suradnik u projektu Unlimited, IPA IV darovnice Poticanje intenzivnijeg zapošljavanja osoba s invaliditetom, 2011. godine.

Projekt Unlimited odobren u okviru kojem je nositelj Krapinsko-zagorska županija, a partneri Zagorska razvojna agencija i HZZ Područna služba Krapina, nastavlja s planiranim aktivnostima.

Upravo u cilju veće zapošljivosti, kroz projekt je osmišljeno nekoliko obrazovnih programa koji će osobama s invaliditetom dati nove vještine i znanja, a jedan od programa počeo je 12. studenog 2011. godine. Riječ je o obrazovanju za zanimanje specijalist/ica web dizajna koji se provodi u suradnji sa Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Kako je riječ o verificiranom programu, polaznicima će se po uspješnom završetku edukacije novo zanimanje upisati u radne knjige.

Kako je rečeno na početku ovog programa, riječ je o zanimanju za koje je u današnje vrijeme postoji potražnja na tržištu rada, a projektne aktivnosti bit će osim toga usmjerene i na promoviranje polaznika, njihovih novih vještina, a posebno na senzibilizaciju poslodavaca i šire javnosti kako bi se još jednom podsjetilo da za osobe s invaliditetom nema ograničenja ni u obrazovanju ni zapošljavanju.

Kroz projekt osigurano  je pomoć je pomoć  uz osobe oštećena sluha tijekom nastave tumač znakovnog jezika, kao i da će se – zahvaljujući naprednim tehnologijama – osobama s oštećenjem vida omogućiti nesmetano pohađanje nastave informatike zahvaljujući tzv. čitaču ekrana, odnosno govornoj jedinici.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: