Terenska nastava u MSU i HRT

Web dizajneri i medijski tehničari u Zagrebu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU srijedu 25. veljače 2015. godine web dizajneri i medijski tehničari su u sklopu terenske posjetili Muzej suvremene umjetnosti i Hrvatsku radioteleviziju u pratnji profesorica Jelene Klasić, Ivane Gorički i Ruže Leskovar.

Uz stručno vodstvo, u Muzeju suvremene umjetnosti razgledali smo stalnu postavu muzeja Zbirke u pokretu. Vidjeli smo zanimljiva umjetnička djela domaćih i stranih autora koja je svatko od nas drugačije doživio. Sam ambijent i arhitektura muzeja je veoma zanimljiva tako da posjetiocu ostane u sjećanju. Kiša nam je pokvarila planove pa se nismo mogli spustiti niz toliko iščekivani tobogan.

Na HRT-u smo se upoznali sa radom televizije i radija te saznali kako se stvaraju informativni i zabavni programi. Razgledali smo i studije u kojima se snimaju razne emisije. Nezaboravni doživljaj bio je posjet gluhoj sobi, gdje je vladala apsolutna tišina. Posjetili smo i ured web dizajnera koji su nam objasnili te pokazali kako rade svoj posao. U prolazu smo upoznali i gospodina Zorana Vakulu te s njim popričali o vremenskoj prognozi.

Bila je ovo zanimljiva terenska nastava, trebalo bi je ponoviti zbog prepuštenog spusta niz tobogan.

Tamara Ban, 3.w

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Učenička zadruga Plavi trnac
Erasmus +
Stranica projekta Klikni&Uči
Preporučene stranice
Školska knjižnica:
Arhiva – klikni: